Een nieuw bericht van Kamerbreed Nijmegen; sinds oktober 2013 ook vanuit Bottendaal actief, vertegenwoordigd door verontruste bewoners die zich zorgen maken over de enorme toename van kamerverhuurpanden de afgelopen jaren. 
Dit bericht gaat over mogelijke plannen voor het pand van de Eyup Sultan Moskee aan de Vondelstraat.

Bercicht van Kamerbreed:
“De Turkse Eyup Sultan Moskee mag een nieuw gebedshuis bouwen op het parkeerterrein aan het Jonkerbosplein” kopte DG Nijmegen op 17 mei 2016.
Uit betrouwbare bron heeft Kamerbreed Nijmegen vernomen dat de eigenaar van het pand van plan is na de verhuizing van de Moskee vanuit de Vondelstraat in Bottendaal kamerbewoners te willen gaan huisvesten in de voormalige moskee.

Inmiddels is de wijk Bottendaal op sommige plaatsen al voor meer dan 50% verkamerd. Genoeg is genoeg vindt Kamerbreed. Nu maar hopen dat het een broodje aap is! Wij houden u in ieder geval op de hoogte!

Ook voormalig bakkerij Pruijn, en de Van Triesstraat , Schoolstraat, Evertsenstraat en de Johan de Witstraat zijn straten in Bottendaal waar op dit moment aanvragen lopen om woningen om te zetten naar kamerbewoning.”

Meer informatie, Kamerbreed: Ralf Nieuwenhuijsen (tel: 06-50620286).

 

facebook kamerbreed