Wat een ongelooflijke Groen Doen Dag hebben we gehad in Bottendaal! Dankzij jullie enthousiasme en inzet is onze wijk nu een stuk groener en mooier. Het was fantastisch om te zien hoeveel buurtgenoten er op de been waren om te helpen. Van jong tot oud, iedereen droeg zijn steentje bij. Er werd hard gewerkt, gelachen en genoten van elkaars gezelschap. Het was een echte teaminspanning die onze gemeenschap nog hechter heeft gemaakt.

Na al het harde werk was het tijd om te ontspannen en te genieten van een welverdiende borrel. Met een drankje in de hand en een glimlach op het gezicht, vierden we onze gezamenlijke inspanningen en keken we trots naar het prachtige groen dat we samen hadden gerealiseerd. We willen ook onze sponsors bedanken, zonder wie deze dag niet mogelijk zou zijn geweest: Talis, de gemeente Nijmegen, Brood op de Plank en PLUS. Dankzij hun steun hebben we deze dag tot een groot succes kunnen maken.

Dank aan iedereen die heeft meegeholpen en is langsgekomen om deze dag tot een succes te maken. Zonder jullie had dit niet mogelijk geweest. Laten we dit momentum vasthouden en blijven werken aan een groenere en gezondere toekomst voor onze prachtige wijk Bottendaal!

Nogmaals, hartelijk dank en tot de volgende keer! 🌳🏡🌿