Het is bijna zover! Op 16 en 17 maart zijn de nationale NL doet dagen, en we zijn verheugd om aan te kondigen dat we een geweldige klusdag organiseren bij Speeltuin ’t Kraaienest op zaterdag 16 maart van 10:00 tot 15:00/16:00. Het belooft een dag vol gezelligheid en productiviteit te worden, waar we samen de handen uit de mouwen steken om onze geliefde speeltuin nog mooier te maken.
Of je nu een doorgewinterde klusser bent of gewoon graag een steentje bijdraagt, iedereen is welkom om mee te helpen! Dus voel je vrij om langs te komen en deel uit te maken van dit fantastische initiatief.
Maar het plezier houdt niet op na de klusdag! Na een dag hard werken nodigen we jullie allemaal uit voor een gezellige naborrel in de speeltuin. Dit is een geweldige kans om samen te komen, bij te praten en te genieten van elkaars gezelschap. Iedereen uit de buurt is van harte welkom, zelfs als je overdag niet hebt kunnen helpen.
Dus noteer de datum alvast in je agenda en zorg ervoor dat je erbij bent. Laten we samenwerken om onze speeltuin nog mooier te maken en vervolgens ontspannen en genieten tijdens de naborrel. We kijken ernaar uit om jullie allemaal te zien op zaterdag 16 maart!

Informatie over de NL doet dagen: https://www.oranjefonds.nl/ertoe-doen/nldoet

Met vriendelijke groet,

Gert, Manoe, Sam, Floris, Jonas, Hans, Egbert en Bram
Bestuur ‘t Kraaienest