Onverwacht Intiem en Verrassend Safe

Op een geheel eigentijdse manier zal op 3 en 4 oktober het Festival der Kunsten de deuren weer openzetten voor kunstminnend publiek. Dit jaar niet in de woonkamers van Bottendaalse bewoners maar in de Zeepfabriek, het wijkcentrum Bottendaal en in de Titus Brandsma Memorial Kerk aan het Keizer Karelplein.

Op zaterdag 3 oktober zal in de Zeepfabriek aan de Graafsedwarsstraat 14 de deur openstaan voor een coronaproof atelierroute. Via deze route kun je in en rondom de ateliers verschillende kunstdisciplines zien.

Op zondag 4 oktober is een twintigtal kunstenaars en artiesten te zien en te horen in het wijkcentrum Bottendaal aan de Burghardt van den Berghstraat 112. De kunst varieert van beeldende kunst, fotografie, animatie, muziek en theater. Alles zodanig geplaatst dat alle bezoekers hiervan op intieme wijze en geheel corona-proof kunnen genieten van deze diversiteit aan kunst. De hele middag en een gedeelte van de avond is muziek te beluisteren in de grote zaal van het wijkcentrum.

Op zondag kunnen bezoekers verzamelen in het Thiemepark. Van daaruit loop je in een klein groepje naar het wijkgebouw om de doorloopkunstroute te zien. Ook kun je vanuit het Thiemepark naar de Titus Brandsma Kerk waar twee kunstenaars (Bob Lejeune en Piet Jetten) hun werk laten zien. Ook vinden daar enkele optredens plaats van In ’t Hof & Friends.

Deelnemende kunstenaars:
Ans Broeders, Jos Schleedoorn, Piet Jetten, Bob Lejeune, Edwin Smits, Annelies Reijers, Ingrid Sewpersad, Floor Adams, Annelotte de Meijer, Atelier RAM, Taste of Ruby, In ’t Hof & Friends, Freshart, Kleptomania, Marcel Verbeek, Sjon en Sjakkelien, Bernadette van Hapert en Op de Geest.

Het gehele programma is te zien op facebook en op de dag zelf op de krijtborden.