Wie  echte kunst wil zien in gewone en ongewone huiskamers kan dat op zondag 5 oktober in Bottendaal. Maar liefst 21 kunstuitingen zijn te zien door professionele kunstenaars en artiesten uit Bottendaal in 19 woonkamers van gastvrije medewijkbewoners.

Alle artiesten en kunstenaars zijn die dag bij hun werk aanwezig en willen graag het een en ander vertellen over hun werk.

Er is een diversiteit  aan kunst te zien:  van design tot schilderkunst, grafisch werk , film en improvisatietheater. Ook is er een keur aan muziek te beluisteren in de verschillende woonkamers; van luisterliedjes van singer-songwriters , tot meerstemmige Balkanzang en de Afrikaans klanken van verschillende soorten trommels.

Met een passe-partout kunnen alle locaties bezocht worden. Op vertoon van het  passe-partout kan op die dag bij het Bakkerscafé Brood op de Plank en Café We gaan Beginnen  ook gebruik worden gemaakt van heerlijke drank en spijs aanbiedingen.

De kunstenaars en artiesten die dit jaar hun werk laten zien zijn: 

Yvonne Halfens,  Balkan Ensemble Slaviti,  Marcel Verbeek, Sjalot Ink,  Elvira Duives, Theatergroep Binnenstebuiten, Ceciel Naalden, Dolly I beg your Pardon,  Atelier Ram, Just for the Cat, Annelies Reijers, Improvisatietheatergroep Schwung, Rag and Bone, Cash in the Attic, Evelien Bannenberg, Tango Entero,Vincent Boelaarts, Kukel fotografeert & Zaadel Makerij, Piet Jetten, Jord Jansen en Drum Café.

Datum:                zondag 5 oktober 2014
Locatie:                diverse woonkamers Bottendaal, Nijmegen
Tijd:                     12:00 uur – 17:00 uur
Passe-partout: € 7,50.  Kinderen t/m 8 jaar gratis.

(vanaf 19 september en op de dag zelf te koop bij Bakkerscafé ‘Brood op de Plank’ Castellastraat 29 en Café ‘We gaan Beginnen’ de Ruyterstraat 26 te Nijmegen).

www.facebook.com/festivalderkunstenoriginalpage  

 

poster festivalderkunsten a2-1