Op zaterdag 11 april opent de vernieuwde ThiemeLoods gelegen aan het Thiemepark in Bottendaal officieel haar deuren voor publiek. Het industriële pand van de voormalige Thieme drukkerij is omgevormd tot een multifunctionele plek waar je kunt eten & drinken, vergaderen, ontmoeten en werken, maar waar je ook optredens, festiviteiten en evenementen kunt organiseren of bezoeken. In combinatie met terras, Thiemepark en Dobbelmanterrein heeft Nijmegen er een nieuwe toplocatie bij.

Tijdens de opening zijn alle ruimtes in de ThiemeLoods tussen 13:00 uur en 18:00 uur vrij toegankelijk. In elke ruimte is er wat te beleven, zo zijn er lezingen van Roel Winter in ThiemeFlex, kan je genieten van een tangoworkshop van Tango Entero in de ThiemeZaal en is er een DJ met fijne muziek aanwezig in de ThiemeFoyer. Ook zullen er diverse muziekgroepen aanwezig zijn die zich verplaatsen door het pand met muzikale optredens en kunnen de jongere bezoekers geschminkt worden. Om 15:00 uur vindt het officiële gedeelte van de opening plaats.

De afgelopen weken is er hard gewerkt in het karakteristieke pand aan de Leemptstraat in Bottendaal. In totaal zijn er vijf ruimtes met elk een eigen functie gerealiseerd in de ThiemeLoods. De ThiemeFlex en ThiemeZaal zijn te vinden op de bovenverdieping van het pand. ThiemeFlex biedt flexwerkplekken en vergaderruimtes aan, waarbij het werken centraal staat, het samenwerken aan projecten, ontmoeten en delen. De ThiemeZaal is een grote ruimte met authentieke elementen die gehuurd kan worden voor diverse doeleinden, van optredens tot zakelijke bijeenkomsten of cursussen. Op de benedenverdieping kan er geproefd worden in de ThiemeFoyer, waar je onder het genot van de klanken van je zelf opgezette plaatje kan genieten van een heerlijke lunch of een vers kopje biologische koffie. In de toekomst zal de ThiemeMarkt zich vestigen naast de ThiemeFoyer, een inspirerende hal geschikt voor het verhandelen van lokale producten. In de sfeervolle onderdoorgang van de ThiemeLoods bevindt zich de Pop-Up-Shop, een plek waar lokale ondernemers hun creatieve producten kunnen presenteren en verkopen.

Kom naar de opening en ontdek onder het genot van inspirerende optredens en een hapje en een drankje wat de ThiemeLoods voor jou kan betekenen!

Kijk voor meer informatie op: www.thiemeloods.nl
www.facebook.com/ThiemeLoodsNL
www.twitter.com/ThiemeLoodsNL

FlyerOpening