Alweer een jaar geleden opende de Thiemeloods haar deuren voor publiek. Op vrijdag 1 april 2016 wordt dit jubileum gevierd. Onder het genot van een hapje & drankje (1e drankje van het huis!) en met optredens in het Proef Lokaal van Eric van Dijsseldonk & Dirk-Wim in ’t Hof, improvisatietheater Buiten Bereik en DJ Rob-Mar-Li ben je uitgenodigd om te proosten op een succesvol eerste jaar.

Tal van activiteiten
Er zal een heerlijke maaltijd gekookt worden door Syriërs van Heumensoord en bezoekers kunnen ‘live’ een Thiemeloods-tas laten drukken.

De bekendheid van het pand en de stroom van activiteiten neemt snel toe. Ook steeds meer bedrijven en instellingen weten de Thiemeloods te vinden als een goede locatie voor hun ‘dag op de hei’, of eigen besloten bijeenkomsten. Het vernieuwde Proef Lokaal maakt zijn naam waar. In deze nieuwe, ruwe, werkplaats-achtige ruimte kan werkelijk alles. 

Nieuwe lunchkaart Foyer
Vanaf 1 april is ook de Foyer weer geopend voor passanten (vrij t/m zo 11:00-18:00) met een compleet nieuwe lunchkaart, een heerlijke borrelplank, speciale diner-/buffetavonden, proeverijen en live optredens. Tijdens het feest op 1 april krijgt het publiek alvast een voorproefje op de nieuwe gerechten, kan er geproefd worden van de wijnen van LenkensWijn en de patisserie van Even naar Eef. In de Foyer verzorgt ‘JACK’s Housecafé’ een initiatief van Blauwdruk & KANT, de muzikale omlijsting. 

Vernieuwend team
De Thiemeloods heeft een eigen informele sfeer waarbij iedereen zich snel thuis voelt. Kwaliteit van service en het geboden programma is de drager van dit al. Het valt niet mee om als vrij ongesubsidieerd podium het hoofd boven water te houden maar een goede start biedt mogelijkheden voor de toekomst. Eigenaar Jan van de Veerdonk vormt samen met Remy Angel, Cathrien van de Veerdonk en Sanne van Slooten de vaste kern van de Thiemeloods. Als team blijven zij vernieuwen, ontdekken en vooruit kijken; op naar een mooi nieuw jaar! 

1 JAAR OPEN: FEEST! – vrijdag 1 april 17:00u-21:00u | Toegang: gratis | www.thiemeloods.nl