Vrijdag 13 november is de tweede editie van de concertreeks ‘Norwegian Wood’ in de Thiemeloods. Niemand minder dan Stevie Ann brengt dan een try-out voor haar aankomende solo theatertournee. Dat belooft veel moois in de intieme setting van de loods.

Stevie Ann: wie kent haar niet..? Op haar 19e al doorgebroken naar een groot publiek, heeft zij, inmiddels vier albums verder, wel bewezen tot de top van de Nederlandse singer-songwriters te behoren. Haar unieke geluid is een eerbetoon aan troubadours die haar voorgingen, zoals Joni Mitchell, Carole King en Neil Young. Stevie Ann brengt haar nieuwe liedjes ten gehore in een kleine setting. In de Thiemeloods volgt zij Jeroen Kant & Mathijs Leeuwis op en doet zij een try-out voor haar aankomende solo theatertournee in de tweede editie van de concertreeks ‘Norwegian Wood’.

‘Norwegian Wood’ wordt georganiseerd en gepresenteerd door muzikanten Eric van Dijsseldonk en Dirk-Wim in ‘t Hof. Elke derde vrijdag van de maand nodigen zij bijzondere artiesten uit voor een akoestisch optreden en openen zelf de avond met enkele liedjes. De artiest, de muziek en de verhalen achter de liedjes staan centraal. Intieme luisterconcerten op een nieuw Nijmeegs podium.

‘Norwegian Wood’: Stevie Ann 
Vrijdag 13 november
Zaal open 20:00u 
Thiemeloods, Leempstraat 34, Nijmegen 
Kaarten:  /aan de deur 17,50 euro incl. pauzedrankje

Kijk voor meer informatie op: www.thiemeloods.nl
www.facebook.com/ThiemeloodsNL
www.twitter.com/ThiemeloodsNL

 

stevieann