De baas knipt je altijd bij nieuwe Kapperij Ebel! In het hart van Bottendaal is vanaf 1 oktober Kapperij Ebel te vinden, aan de Burghardt van den Berghstraat nummer 10. Waarom daar?  Bottendaal is een bruisende omgeving waarin werken, studeren, wonen en opgroeien samengaan. “Met onze kapsalon willen we hiervan onderdeel zijn”. zeggen Jisse Derks en Thierry de Bie..

Samen vormen zij het kappersteam van kapperij Ebel. Jisse en Thierry zijn geen onbekenden als kappers in Nijmegen. Zij zijn al vele jaren actief in het kappersvak en nu gaan ze voor zich zelf beginnen. Als team inspireren zij elkaar en ook vullen zij elkaar aan.

Uniek concept: een collectief

Een belangrijk onderdeel van de visie is dat Kapperij Ebel werkt met kapsters en kappers die allemaal actief zijn in het collectief als zelfstandig ondernemer.  Je wordt dus altijd door ’de baas’ geknipt. Omdat elke kapster/kapper eigen baas is kunt je er vanuit gaan dat de service en aandacht optimaal is.

Organische producten: duurzaamheid 

Kapperij Ebel maakt gebruik van organische, dus duurzame producten. Zowel de shampoos als de haarverven zijn op natuurlijke basis. Dit is uniek voor Nijmegen. De producten zijn ontwikkeld met respect voor de natuur en dierproefvrij.

Volmaakte driehoek

En dat op een opvallende plek. ”De kapsalon is kleinschalig en heeft een heel eigen karakter in één van de meest bijzondere pandjes van de buurt. De plattegrond van het pand is een volmaakte driehoek. Dit komt omdat het pand gevormd wordt door de hoek van de Burghardt van den Berghstraat en de van Dulckenstraat/Holtermanstraat. Zoek ’Burghardt van den Berghstraat 10 Nijmegen’ maar eens op op Google Maps!”

Kennismakingsproduct

Beter is nog om eens een kijkje te nemen. ”Vanaf  1 oktober ligt er voor de eerste 300 klanten ligt er een kennismakingsproduct (organische basis) te wachten.

Kapperij Ebel, Burghardt van den Berghstraat 10.

024-6637156

Foto: kappers Kapperij Ebel

Foto Jisse en Thierry op de redheadday