De nieuwe akoestische concertreeks ‘Norwegian Wood’ opent vrijdag 16 oktober met een avond vol ijzersterke Nederlandstalige liedjes van Jeroen Kant en Mathijs Leeuwis. Rauw en oprecht, authentiek en met urgentie, verhaaltjes met liefde in elk woord.

Jeroen Kant klinkt alsof Simon Carmiggelt, Martin Bril en Dimitri Verhulst verdwaald zijn op een filmset van de Coen Brothers, in een woestijn ergens tussen Mexico en Texas. U zou hem kunnen kennen van tv-programma ‘De Beste Singer-Songwriter van Nederland’. Op 8 oktober presenteert hij zijn vierde album ‘Nooit Genoeg’. Een eigenzinnige en volkomen originele liedjesmaker. Hetzelfde kan gezegd worden van Mathijs Leeuwis. Hij schrijft eerlijke en oprechte liedjes, waarin veel wordt getwijfeld, aan alles en iedereen. Vooral aan zichzelf. En hij speelt pedalsteel in de band van Jeroen. Samen runnen ze ook nog eens hun eigen platenlabel Bastaard Platen. Het beste wat Tilburg te bieden heeft onder een Nijmeegs houten hemel!

Norwegian Wood
‘Norwegian Wood’ wordt georganiseerd en gepresenteerd door muzikanten Eric van Dijsseldonk en Dirk-Wim in ‘t Hof. Elke derde vrijdag van de maand nodigen zij bijzondere artiesten uit voor een akoestisch optreden en openen zelf de avond met enkele liedjes. De artiest, de muziek en de verhalen achter de liedjes staan centraal.
Intieme luisterconcerten op een nieuw Nijmeegs podium. 

‘Norwegian Wood’: Jeroen Kant & Mathijs Leeuwis
vrijdag 16 oktober, 20:00 u ur 
Thiemeloods, Leempstraat 34, Nijmegen
Kaarten:  
 
Kijk voor meer informatie op: 
www.thiemeloods.nl
www.facebook.com/ThiemeLoodsNL
www.twitter.com/ThiemeLoodsNL

 

NorwegianWood JeroenKant MathijsLeeuwis