Aan de rand van Bottendaal, in de spoorkuil, staat een verwaarloosd seinhuisje. Stichting Atelierbeheer SLAK heeft er in samenwerking met de bewonersorganisatie Bottendaal voor gezorgd dat het gebouw weer aangesloten kan worden op water en elektra. In principe is het pand beschikbaar tot eind 2019, tenzij NS het pand eerder kan verkopen. SLAK zoekt initiatieven, plannen om het gebouw een (tijdelijke) culturele functie te geven.

Aan het gebouw zelf zal nog veel moeten gebeuren (leegruimen, installaties herstellen, schilderen, glas vervangen, etc.), het is een unieke plek met veel mogelijkheden: galerie/exporuimte, presentatie-projectruimte, ontmoetingsplek.
SLAK levert het gebouw in de huidige staat, met water en elektra aansluiting en vraagt slechts een symbolische vergoeding van € 50,- per maand, energie- en overige kosten komen op naam van de gebruiker.

Meer informatie en plan indienen
Heb je een plan, dan kun je dit voor 1 april 2016 indienen bij Pim Coenen: [email protected] Het plan wordt beoordeeld op haalbaarheid, culturele invulling en meerwaarde voor de buurt. Zie ook www.slak.nl.