Humanitas afdeling Nijmegen e.o. is voor de activiteit Ondersteunend Contact/Doorbreking Isolement op zoek naar meerdere enthousiaste en betrokken vrijwilligers voor ca. 2 tot 4 uur per week. Als vrijwilliger ondersteun je als ‘maatje’ een deelnemer bij het doorbreken van zijn/haar isolement en waar mogelijk bij de opbouw van een nieuw, eigen sociaal netwerk.

Humanitas Ondersteunend Contact/Doorbreking Isolement heeft als doel op een laagdrempelige manier persoonlijk, sociaal en maatschappelijk isolement te doorbreken bij mensen die om welke reden de aansluiting tot het maatschappelijk en sociale leven missen  of dreigen te missen. Vrijwilligers bieden deelnemers ondersteuning bij het hernieuwen van oude contacten, dan wel het aangaan van nieuwe, en bij het vinden van passende bezigheden. Het is een breed maatjesproject dat sterk inzet op activering van de deelnemers.

Jouw vrije uurtje is onze deelnemers veel waard! Heb je er een paar over, vraag dan op het onderstaande nummer om meer informatie of meld je aan.  

Coördinator Humanitas Nijmegen e.o.  : Monique Stumpers.
 Monique is dinsdag en donderdag  overdag telefonisch te bereiken via 06-49758011.
 Je kunt haar ook mailen: [email protected].

Meer informatie over de vacature of onze afdeling vind je op: www.humanitas.nl/afdeling/nijmegen-en-omstreken