Ontmoetingen tussen kunstenaars en publiek in gezellige huiskamers in Bottendaal

Op zondag 9 oktober bruist Bottendaal weer van muziek, theater, beeldende kunst, fotografie en andere kunstvormen van professionele kunstenaars en artiesten die Bottendaal rijk is.
In de kleine maar gastvrije wijk van Nijmegen openen  om 12.00 uur diverse woonkamers  hun deuren om werken van professionele kunstenaars en artiesten  te laten zien in grote en kleine, gewone en ongewone huiskamers.

Met een passe-partout kun je de  hele middag heerlijk rondwandelen, kunst kijken of beluisteren en gebruik maken van de aanbiedingen van de plaatselijke horeca. Maar liefst 30 kunstvormen zijn te zien in 23 woonkamers. De kunstenaars zijn aanwezig en willen graag van alles vertellen over hun werk.

Veiling
Na afloop van het Festival is er een veiling in de Thiemeloods waar werken van de kunstenaars maar ook de artiesten zelf worden geveild voor het goede doel. Tijdens het festival kun je al zien welk werk er zal worden geveild of welke artiesten zich laten veilen. Dus wil je echte kunst aan je muur of eens een gezellige band op je verjaardag? Kom naar de veiling, doe een bod en wie weet loop je er zo mee naar huis. De toegang tot de veiling is gratis.

Deelnemende kunstenaars
Vers Geluid, Marieke Thomassen, De Rolero’s, In ’t Hof, Edwin Smits, Drum Café, Karen van Dooren, Marcel Verbeek, Morres, Bernadette van Hapert, Elvira Duives, Evelien Bannenberg, Piet Jetten, Joan Ellen, Back to Hank, Annelies Reijers, Bob Lejeune, Oussama Diab, Marlieke Overmeer, Buro Alsof, Binnenste Buiten, Yvonne Halfens, Ingrid Sewpersad, Marianne Schaap, Brel Leeft, Henk Wanders, Theater Decibel, De Scènemakers, Ceciel Naalden en Yvonne van den Berg.

Datum:               Zondag 9 oktober 2016, 12.00 – 18.00 uur
Locaties:            Diverse woonkamers in Bottendaal,, Nijmegen
Veiling:              18.30 Thiemeloods, Leemptstraat 34, Nijmegen
Entree:              Passe-partout polsbandje met programmaboekje: 10 euro te koop bij :

Bakkerscafé Bood op de Plank, Castellastraat 29
Thiemeloods, Leemptstraat 32

Zie ook : Facebook.com/ festivalderkunsten

FestivalDerKunstenMedium2016