Op vrijdag 8 mei a.s. vindt vanaf 1600u in het Cordium te Nijmegen de officiële start plaats van het internationale videoproject TaiChi-at-Home. Daarbij komen bekende leraren uit de wereld van deze bijzondere martial art in beeld. Tijdens de opening is een ontmoeting voorzien met vertegenwoordigers van diverse media. TaiChi-at-Home is een samenwerking van ThreeTwoOne Producties en de stichting TaijiQuan Nederland.

 

Maanden geleden werden in Cordium, – gelegen in het hart van de Nijmeegse wijk Bottendaal –  de allereerste opnamen gemaakt voor het project. Hierbij toonde de Nijmeegse leraar Resi Messelink elementen van haar specialisme. Met de T’ai Chi-vorm en Qi Gong-oefeningen  geeft zij kennis en kunde door die helpen ontspannen in bewegen en het mogelijk maken om lichaam en geest te versterken. Dankzij haar betrokkenheid ontstonden contacten met de Taiji Quan Nederland en  leveren meerdere gerespecteerde leraren momenteel hun bijdragen. Het videomagazine brengt een grote variatie aan vormen en disciplines in beeld.  

Cordium in aandacht

Met de initiatiefnemers van TaiChi-at-Home komt Cordium direct onder de aandacht van een groter publiek. Deze bekendheid is absoluut gewenst en van toegevoegde waarde voor de vele zzp-ers die in het centrum actief zijn met hun aanbod op het gebied van (persoonlijke) groei en ontwikkeling (van organisaties). In dit verband herkent Cordium perspectief in samenwerking met instellingen en bedrijven. In ‘groei’ en ‘ontwikkeling’ zijn tal van inhoudelijk boeiende projecten op te zetten die voor alle partijen nieuwe wegen openen naar bestaande cliënten en vooralsnog onbekende relaties.

 

Referentie

Adres: Cordium: De Ruyterstraat 65 te Nijmegen.

Contactpersoon: telefoon:– Hans Weeren, telefoon: 06-45211261

Website: www.cordium.nl