Lifestyle & netwerk event

Op zondag 19 april 2015 verzamelen dertig kwaliteitsbedrijven uit omgeving Nijmegen zich om de bezoekers in- en outdoor te laten genieten van een heerlijke middag borrelen, eten, shoppen en netwerken.

 

De lijst van deelnemende bedrijven schept hoge verwachtingen. Je kunt de lekkerste wijnen, cava, rum en bier proeven en heerlijk eten op het buitenterras, waar er o.a. biologisch vlees wordt bereidt op de Green Egg BBQ. Ondertussen kan er genoten worden van de muziek van een DJ & saxofonist en worden ook de kids geëntertaind,

Er is een perfecte balans tussen fashion & beauty voor dames en toys for boys. De stands komen perfect tot uiting in het prachtige monumentale pand aan de Sint Annastraat 175 in Nijmegen, een “must see”.

Deze editie zet de organisatie zich in voor Kinder Droomwens, een Nijmeegs goed doel dat zich inzet voor kinderen met een trauma. Bezoekers kunnen een bijdrage leveren door loten te kopen en kunnen bovendien prachtige prijzen winnen, beschikbaar gesteld door de deelnemende bedrijven. De prijsuitreiking zal door Kinder Droomwens ambassadeur, Idols finalist, musicalster en Nijmegenaar Ron Link worden verzorgd.

Engage Spring Edition

Sint Annastraat 175  |  Nijmegen

13.00 – 19.00 uur  |  gratis entree  |  in & outdoor  

 

W | www.facebook.com/EngageEvent E | [email protected]

 

Video Engage Winter Edition – november 2014:

https://vimeo.com/113406441

 

Locatie Engage Spring Edition - Sint Anastraat 175