Mijn onder buurman (Rien) heeft in het verleden een herseninfarct gehad waardoor hij halfzijdig verlamd is geraakt. Hierdoor is hij slecht ter been. Hij heeft een driewieler fiets aangeschaft ter waarde van 5000,-. Hiermee is hij mobiel en is hij in staat zich door Nijmegen te verplaatsen. Helaas is de fiets nu al voor de derde keer uit de voortuin gestolen!!
De fiets staat afgesloten met drie sloten. Deze sloten zijn niet opgewassen tegen een accu slijptol. De verzekering geeft aan dat ze de fiets niet nog een keer gaat vergoeden. Ook de gemeente komt niet met een oplossing.
Het gevolg is dat Rien niet meer buitenkomt en vereenzaamt. Ik zag hem vandaag en ik maak me zorgen om hem. Nu vraag ik me af of we met jullie de buurt kunnen vragen om met ons een oplossing te vinden. Bijvoorbeeld een plek in de buurt waar de fiets kan staan zonder dat hij gestolen kan worden. Zouden jullie met mij kunnen meedenken. Ik ben al op verschillende plekken geweest.

Met vriendelijke groet,

Simon Hotterbeekx

reacties kunnen naar : [email protected]