Bottendaal is een van de eerste Nijmeegse wijken die aardgasvrij worden, volgens plan in 2035. Inmiddels is het WijkWarmtePlan dat door de wijk, gemeente, Talis en Liander gemaakt is, aangenomen door de gemeenteraad. Met deze nieuwsbrief blijft u op de hoogte van de acties in uw wijk. Ook lees u tips over hoe u energie kunt besparen of waar u rekening mee kunt houden.

nr. 7- september 2021


Wijkwarmteplan in gemeenteraad

Woensdag 15 september organiseert de gemeenteraad van Nijmegen een talkshow. Burgemeester Bruls en raadsleden blikken samen met presentatrice Eva Eikhout terug op onderwerpen waar zij zich de afgelopen periode mee bezig hebben gehouden.
Hierbij gaan raadsleden in gesprek over hoe hun rol is geweest, hoe het contact met belanghebbenden is verlopen en welke keuzes er zijn gemaakt.

Eén van de onderwerpen is het wijkwarmteplan, waarbij naast raadsleden ook een bewoner uit Hengstdal aan het woord komt.

De talkshow is van 19.00 – 20.30 uur en live te volgen via RN7 of online. Volgt u de uitzending online? Dan is het mogelijk om vragen te stellen aan de raadsleden. Bent u erbij?Vragen of opmerkingen?


Neem contact op met de gemeente Nijmegen:
gebiedsregisseur  Erik Maessen 
e-mail: [email protected]
of bel 14024.