Kies voor een goede, muzikale start van het nieuwe jaar! Heb je zin om te zingen? A capella koor ‘het Stembureau’ is op zoek naar zangers die het koor komen versterken. In elke stemgroep (bas, tenor, alt en sopraan) hebben ze nog nieuwe koorleden nodig.

Op dit moment bestaat het koor uit 9 dames en 6 heren. Ze zingen verschillende muziekstijlen (klassiek, pop, wereldmuziek). De dirigent is Anke Kuiper. De koorleden repeteren iedere donderdagavond van 20.30 tot 22.00 uur in Wijkcentrum Burghardt, Burghardt van de Berghstraat 112 in Nijmegen. Ze treden één tot twee keer per jaar op. Enige koorervaring is gewenst, maar notenlezen is geen must. De koorleden repeteren serieus, maar het gaat hen ook om het plezier van én na het zingen.

Open repetitie avond
Wil je eigenlijk al lang een keer zingen in een koor maar durf je niet, denk je : ik kan dat niet…. pak dan nu je kans en kom naar de gratis, open repetitie.

Op donderdag 14 januari heeft A capella koor ‘het Stembureau’ een open repetitie avond. Iedereen is welkom om te komen zingen!
Inloop met koffie en thee vanaf 20.00 uur.

Informatie
Heb je zin om een keer bij A capella koor ‘het Stembureau’ langs te komen en mee te doen? Je bent van harte welkom. Neem dan contact op met Martine Boddaert ([email protected])