Op zaterdag 3 oktober aanstaande is Bottendaal ‘the place to be’ als je houdt van eerlijk én heerlijk eten! Op die dag namelijk presenteert ThiemeLoods de 1e editie van de International Fair Food Fair (IFFF). IFFF wordt een jaarlijks terugkerend evenement om buurt, wijk en stad, publiek en professionals een platform te bieden op weg naar een betere, eerlijker en duurzamer voedselvoorziening.

Wat is er te doen op de IFFF?

• Proeverijen en workshops
• Informatiemarkt en verkoop van streekproducten
• Lezingen, debat enhttp://bottendaal.nl/administrator/index.php?option=com_content&view=article&layout=edit documentaires
• Excursies en kinderactiviteiten
• Muziek en performances

Locaties
De diverse activiteiten zijn verspreid over de ruimtes van de ThiemeLoods; een aantal vindt plaats bij het nabijgelegen Cordium. Afhankelijk van het weer zullen er ook buitenactiviteiten plaatsvinden rondom de ThiemeLoods en in het Thiemepark.

Entree = GRATIS!
De toegang tot dit evenement is gratis. Voor deelname aan de excursies en enkele workshops geldt een tarief om de directe kosten te dekken.

Waarom een Fair Food Fair?
Omdat steeds meer mensen zich er van bewust zij dat we de (wereld)voedselvoorziening drastisch moeten veranderen. Het moet eerlijker, duurzamer, gezonder en efficiënter. Alles dat op de een of andere manier hieraan bijdraagt kan op IFFF een platform vinden. Biologisch, vegan, lokaal, vegetarisch, flexitarisch, bio-dynamisch, wastewatching, duurzaam. Er is niet één oplossing. Samen zijn ze de oplossing. Heeft u ideeën voor een bijdrage of deelname, laat het ons weten.

Meer informatie
Zaterdag 3 oktober 2015, 10.00 – 18.00 u. ThiemeLoods, Leemptstraat 34 Nijmegen.
Zie ook: http://thiemeloods.nl/presenteert-ifff/

Groentechips-308x210