Op 29 april a.s. vieren we weer samen de Wereld T ‘ai Chi-dag in het Thieme-park in Bottendaal.
Zoals in alle voorgaande jaren wordt er over de hele wereld, per tijdzone op pleinen en in parken door tienduizenden mensen aan T’ai Chi gedaan. De onderliggende gedachte is om met elkaar, middels deze Global Tai Chi-wave, te beginnen om 10.00 uur ’s ochtends in Nieuw-Zeeland een bijdrage te leveren aan een wereldwijde positieve energieboost.

Ook wij doen op deze dag aan T’ai Chi, waarbij we bovenstaande gedachte door middel van een T’ai Chi- ‘wave’ over de wereld op een actieve wijze gezamenlijk praktiseren!

Op die dag komen we om 10.00 uur bij elkaar, bij droog weer buiten (bij regen mogen we gebruik maken van de grote zaal op de begane grond in Cordium!), met mensen die dit idee kunnen ondersteunen en graag mee willen doen. Je hoeft niet aan T’ai Chi te hebben gedaan om deel te kunnen nemen. Het duurt ongeveer tot 11.30 uur.

Aansluitend, voor wie dit wil is er de gelegenheid om samen, bij het Bakkerscafé ‘brood op de plank’ een kopje koffie te drinken.

De Locatie van de Wereld T’ai Chi-dag viering: Thieme-park, Leemptstraat (verlengde van de Jan van Galenstraat) in Bottendaal te Nijmegen.
Kom, ook gerust samen met iemand, en doe mee.
Graag tot dan!!

Deelname is gratis.


Resi Messelink

T’ai Chi training,  individuele begeleiding, begeleiding bij persoonlijke vraagstukken vanuit een Taoïstische visie
School voor T’ai Chi Chuan Nijmegen, ’De Kleine Weg’. Telefoon: 024-3234534
E-mail: [email protected],    www.taichichuannijmegen.nl