Zanggroep At Random viert jubileum met dubbelconcert ‘Sweet Goodbyes’

Op zaterdag 28 oktober en zondag 29 oktober viert zanggroep At Random haar tienjarig bestaan in de Thiemeloods in Nijmegen. Met een dubbelconcert getiteld ‘Sweet Goodbyes’ brengen ze een ode aan alle mensen en muziek die de afgelopen tien jaar voorbij zijn gekomen.
Van jazz tot Afrikaans, van uptempo pop tot schurend vocal group repertoire – deze kleine, ambitieuze zanggroep heet met recht At Random en kiest bewust voor een veelzijdige aanpak. De afgelopen tien jaar hebben ze alle hoeken van het muzikale spectrum gezien, met als bekroning nu een jubileumconcert in de Thiemeloods: Sweet Goodbyes. Zeker geen afscheid van de groep, maar een gevarieerd concert met samenzang, solo’s, soms ontroerend, soms met humor, terugblikkend met gouwe ouwes en vooruitkijkend naar de weg die de groep vanaf 2018, met nieuwe samenstelling, zal inslaan. Het concert wordt begeleid door dirigente Wytske Lankester.

‘Sweet Goodbyes’ is te zien op zaterdag 28 oktober om 20:00 uur en op zondag 29 oktober om 14:00 uur in de Thiemeloods, Leemptstraat 34, Nijmegen. Kaarten kosten €11 en zijn te bestellen via: www.thiemeloods.nl online verkoop tot een uur voor aanvang | Aan de deur kosten kaarten: €12,50