WIE doet namens Bottendaal mee aan de 1e Drakenbootrace in Nijmegen?

Beste Bottendalers.

Ik heb het plan opgevat om met een team van 17 man/vrouw (minimaal 16 jaar) uit Bottendaal, de eer van Bottendaal te gaan verdedigen tijdens de eerste Drakenbootraces in Nijmegen op De Spiegelwaal op zondag 27 augustus 2017.
Zie: http://www.grolschdrakenbootfestival-nijmegen.nl
Voorwaarde is dat de ploeg wordt ingeschreven door een rechtspersoon, zijnde een vereniging of stichting (of BV). Ik wil de BOB, Bewoners Organisatie Bottendaal, hiervoor benaderen.
Ik ben dus op zoek naar 17 stoere mannen, vrouwen, meiden, jongens, (minimaal 16 jaar en zwemvaardig!!) om mee te doen aan deze eerste Drakenbootraces in Nijmegen.
NB: onder 18 jaar is toestemming van je ouders verplicht!
Let op, er zijn kosten aan verbonden. Die bedragen zo’n 15 Euro p.p.

Je kunt je belangstelling laten weten door mij een mail te sturen naar
[email protected]
Ik heb geen idee hoe dit gaat lopen. Laat je verrassen.
Voor alle zekerheid: ik weet ook niet hoeveel reacties er komen. Ik behoud mij het recht voor om bij overinschrijving zelf het team te selecteren. Wel streef ik ernaar om de eerste 17 aanmelders gewoon te selecteren. Mochten er meer zijn, dan kunnen we wellicht een tweede boot regelen.
Oftewel, aanmelden biedt vooralsnog geen enkele garantie op deelname.

Maar laat je niet ontmoedigen…. Meld je aan!

Roel Winter | [email protected]