Vier de Natuur: Heel Nijmegen doet mee!

Op zaterdag 25 en zondag 26 mei 2019 vindt weer het jaarlijkse buitenfestival Vier de Natuur plaats. Dit is de Nederlandse versie van Fête de la Nature. Iedereen kan bijdragen door zelf iets te organiseren. Vier de Natuur laat alle inwoners op een actieve manier genieten van het groen in de buurt, in de stad en daarbuiten. De Bastei, centrum voor natuur en cultuurhistorie, coördineert het festival in Nijmegen.
Het is feest op de mooiste groene plekjes van Nijmegen, zoals in de parken Westerpark, Florapark en de natuurtuin in de Goffert. Je kunt meedoen aan natuurexcursies op begraafplaatsen en de spoorkuil. Diverse moestuinen houden open dag. Kunst en natuur worden verbonden op landgoed Grootstal en het Groene Perron. En in Nijmegen Noord hebben de groene initiatieven er een mooi rondje van gemaakt, met op elke plek  informatie en activiteiten en een fietstocht door de boomgaarden.
Kijk voor het hele progamma op :  De Bastei/ vier de natuur.

Alle activiteiten zijn gratis toegankelijk.

Op 26 mei 2019 vinden in Bottendaal, de spoorkuil en het Willemskwartier de volgende activiteiten plaats in het kader van het Fete de la Nature.

 

Bekijk en/of download de Bottendaal-flyer in PDF-formaat: De flyer