Dinsdag 16 april, waren er enthousiaste inwoners van Bottendaal bij een cruciale Wijkendeal bijeenkomst in het Provinciehuis in Arnhem. Deze bijeenkomst bood een unieke gelegenheid voor de buurtbewoners om te netwerken en essentiële informatie te vergaren over het proces van het afsluiten van een wijkendeal voor onze buurt.
Met een gezamenlijke vastberadenheid om onze buurt te verbeteren, begaven diverse inwoners van Bottendaal zich naar het provinciehuis, waar ze werden begroet door vertegenwoordigers van lokale overheden en andere belanghebbenden, met maar één gemeenschappelijk doel: het bevorderen van de leefbaarheid en het welzijn van ons geliefde Bottendaal.
Na afloop van de bijeenkomst keerden de Bottendaal bewoners huiswaarts, geïnspireerd en gemotiveerd om verder te werken aan het versterken van onze buurt. Met een diepere kennis van het wijkendeal proces zijn we vastbesloten om de toekomst van Bottendaal te verrijken en te versterken.
We kijken uit naar de volgende stappen in dit traject en nodigen alle buurtbewoners uit om zich bij ons aan te sluiten terwijl we samen werken aan een bloeiende toekomst voor Bottendaal. Blijf op de hoogte van verdere ontwikkelingen en mogelijkheden om deel te nemen door regelmatig onze wijkwebsite te bezoeken. Samen kunnen we het verschil maken!
Informatie over de wijkendeal: https://www.gelderland.nl/themas/wonen-en-leven/wijkenendorpendeals