Serenas en Wouter Ganzeboom & zijn Treurende Wilgen zingen op 15 juni een selectie van hun repertoire in de Thiemeloods.
Wouter brengt een ode aan de smartlap met zelfgeschreven, geestige tranentrekkers tijdens de cursus Eerste Hulp Bij Ongeluk en Verdriet.
Serenas neemt je mee op reis langs meeslepende tango, vurige flamenco, luchtige jazz en het Nederlandse lied. Een avond waarin passie, ontroering en gekte samenkomen: Lacrima en Loco.

Eind 2017 verscheen ‘Blauwst’, de eerste cd van Wouter Ganzeboom met zijn eigen Nederlandstalige liedjes. Zijn duet met Lottie Mae Jones bereikte de 8e positie in de Gelderse top 100. Sindsdien treedt Wouter weer regelmatig op. In maart van dit jaar won hij de publieksprijs van de voorrondes van de Dag voor het levenslied. De optredens van Wouter hebben twee gezichten: grappige liedjes en af en toe een lied dat de gevoelige snaar weet te raken. Wouter wordt bijgestaan door Marko van den Boom op piano en Charles Smit op gitaar.

Begin 2018 verscheen ‘Serenas live in het Zalmkerkje’, de eerste CD van Serenas (Shireen Kaijadoe, zang, Bastiaan Siemerink, gitaar). De CD “vol poëtische liedjes en lieflijke passie” is goed ontvangen en kreeg lovende recensies: “Ze musiceren alsof het eenvoudig is, maar de ogenschijnlijk simpele melodieën en ritmes laten doorschemeren wat een getalenteerde artiesten er op het podium staan.   Het is een verademing om via hun optreden zoveel te kunnen voelen. Met z’n tweeën roepen ze minstens zoveel op als een orkest dat een symfonie van Mahler ten gehore brengt.”

Het concert ‘Lacrima en Loco’ begint om 20:30 uur. Kaarten kosten 10,- en zijn verkrijgbaar via www.thiemeloods.nl of aan de deur.