De Nijmeegse artiesten Eric van Dijsseldonk en Dirk-Wim in ’t Hof presenteren op zondag 11 februari met een dubbelconcert hun nieuwe eigen werk in de Thiemeloods in Nijmegen.

Eric van Dijsseldonk komt uit Eindhoven, maar woont al vele jaren in Nijmegen. Hij speelde gitaar bij o.a. Erwin Nyhoff, JW Roy en Ricky Koole. Onder eigen naam bracht hij drie albums uit met rootsy popsongs, aanvankelijk Engelstalig maar later in het Nederlands. Zijn nieuwe EP heet ‘45’ en is een vervolg op zijn debuut ‘33 1/3’ uit 2004. Deze middag speelt Dijsseldonk als duo met Rolf Verbaant op gitaar en pedal steel.


Dirk-Wim in
’t Hof maakt liedjes over alledag met soms niet alledaagse teksten, in de traditie van Nederlandse troubadours als Alex Roeka en Maarten van Roozendaal. Met snarenvirtuoos en producer Bart-Jan Baartmans nam hij een nieuw album op. De eerste single “Kus me dood” was de afgelopen periode al veel te horen op regionale en landelijke radio. In de Thiemeloods treedt hij op met een aantal bijzondere muzikale gasten.

Samen organiseren en presenteren zij ook de maandelijkse akoestische concertreeks Norwegian Wood die in de Thiemeloods plaatsvindt met in februari Roos Blufpand en in maart Steam Power + Fay Lovsky.

De cd-presentatie begint om 15.00 uur, in de Thiemeloods aan de Leemptstraat 34 in Nijmegen.
Kaarten kosten 5 euro en zijn verkrijgbaar aan de deur.